fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Logistiek medewerker gezocht in Waalwijk

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker word je onderdeel van ons gemotiveerde team in Waalwijk. Je vindt het niet erg om vroeg op te staan, actief bezig te zijn en je bent fysiek sterk. Zodra je bij Hoka binnenkomt inventariseer je met je collega’s welke bestellingen gedaan zijn en worden de routes gepland. Mochten er de vorige avond nog orders zijn binnengekomen, dan worden deze nog gepickt in het magazijn, de koeling en/of vriezer.

Voordat alle bussen geladen worden, controleer je eerst met je collega’s de gepickte orders. We streven namelijk altijd naar een 100% levering. Als alle bussen zijn vertrokken ga jij aan de slag in het magazijn. Dit is jouw domein. Je vindt het fijn als het magazijn er super strak en netjes uitziet. Je gaat statistieken uitprinten en via het systeem bestellingen doen bij verschillende leveranciers. Leveranciers die komen lossen help je door middel van de reachtruck. Je checkt of de levering klopt met wat er besteld is en ruimt alles netjes op.

Tussendoor help je klanten die spullen komen ophalen met een grote glimlach en zelfs bestellingen rijd je als dat nodig is. In de loop van de middag komen alweer de bestellingen binnen voor de volgende dag. Jij zorgt ervoor dat alles gepickt wordt en zet alles op alles om ervoor te zorgen dat we de bestelling 100% kunnen uitleveren. Aan het einde van de dag is het magazijn klaar voor de volgende dag en ga jij met een voldaan gevoel naar huis.

Welke uitdaging hebben voor jou?

Al met al een functie waarbij je continu in de weer bent en niet de gehele dag op één plek werkzaam bent. Daarnaast heb je alle ruimte om je dag in te delen. Je bent communicatief vaardig, klanten, leveranciers en collega’s help je graag!

Gezien de afwisseling en diversiteit aan producten ben je een handige, flexibele en vooral servicegerichte medewerker. Je houdt het overzicht in drukke tijden en spring je bij waar nodig. Je schroomt niet om een stap extra te zetten als dat nodig is om alles gedaan te krijgen en om de klant tevreden te houden.

Waaraan dien je te voldoen?

Je bent in het bezit van een geldig B-rijbewijs en je bent sociaal aangelegd. Fysiek ben je niet te flauw en je bent zuinig op jouw en andermans spullen. 

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende 32-urige werkweek in een informele sfeer. Jij als magazijn eindbaas die 4 tot 5 dagen in de week het Hoka Foodservice team komt versterken. Als het HOKA jasje echt lekker zit, bieden we je een vast contract aan met mogelijkheid tot het halen van je vrachtwagenrijbewijs en een salaris conform de CAO Groothandel in Horecaproducten. 

Is je interesse gewekt of heb je nog vragen, bel dan direct 0416 – 31 30 39 of mail naar lieke@hokawaalwijk.nl.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?