fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Wij geloven dat beleving binnen horeca het verschil maakt. En dat kan alleen met topproducten. Daarom is Hoka sinds kort aangesloten bij STER in- en verkooporganisatie. Daardoor kunnen wij naast ons eigen huismerk “Quality” ook Subliem producten verkopen. Hoka is er als persoonlijke horeca groothandel voor elke horecaondernemer. Bent u al bekend met Subliem producten of benieuwd naar dit merk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

subliem producten

Kies uit een veelzijdig assortiment

Subliem producten staan binnen de horeca bekend als producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ons assortiment aan Subliem producten is veelzijdig en biedt hierdoor een compleet assortiment voor horeca, bedrijven, instellingen en grootverbruikers. Denk hierbij aan food, non-food, dranken en diepvriesproducten. Daarnaast zijn er maandelijks nieuwe producten in de aanbieding.

Bekijk ons assortiment

Hoka: uw horeca groothandel met Subliem producten

Hoka is als groothandel in de horeca dé totaalleverancier op het gebied van food- en non-food producten. Al sinds 1978 levert Hoka horecaproducten voor (bedrijfs)kantines, horecagelegenheden en grootverbruikers. Met onze vestigingen in Waalwijk en Den Haag leveren we aan diverse plekken in Nederland. Bij Hoka bent u daarom altijd aan het juiste adres.

Bij Hoka kunt u uitgaan van onze zeven zekerheden. Wij bieden namelijk meer dan alleen horecaproducten. Zegt u Hoka, dan zegt u uitstekende service. Als horeca groothandel verrassen we u met een klantgericht assortiment en persoonlijke communicatie. Wij zorgen voor een assortiment op maat. Doordat we met korte lijnen communiceren voelt u zich geen nummer bij ons. Dat maakt ons zo uniek.

Subliem producten bestellen bij Hoka

Enthousiast over de Subliem producten of wilt u dit merk graag uitproberen? Als ondernemer hoeft u nooit meer naar de groothandel te rijden, want bij Hoka kunt u ook online bestellen. Vandaag besteld, dan staan we morgen bij u op de stoep. Wij bezorgen uw bestelling tot in de koeling.

Bent u benieuwd naar het volledige Subliem assortiment? Neem dan contact met ons op voor het ontvangen van een bestellijst. Voor het aanvragen van een logincode om online te kunnen bestellen, kunt u ook contact met ons opnemen.

Neem contact op

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?