fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl
horeca groothandel
Hoka: de horeca groothandel voor elke horecaondernemer

Daarom doen wij er alles aan om horecaondernemers te helpen deze perfecte beleving te creëren. Maar hoe zorgen wij ervoor dat iedereen kan genieten van lekker eten en drinken? Wij denken met je mee over creatieve concepten om uw klanten te blijven verrassen. Met de passie die we samen voor horeca delen.

Onze missie is om horeca ondernemers nog succesvoller te maken. Hoka is dé horeca groothandel op het gebied van food en non-food horeca artikelen. Wij beschikken over een compleet assortiment, zelfs met verse producten, dat geschikt is voor ieder type horecaonderneming. Voor elke horecaondernemer hebben wij een passend aanbod. Waar wij in verschillen? Onze aanpak is persoonlijk. We kennen echt iedere klant. Is dat ook iets waar u naar op zoek bent?

 

Button Text
Een passie voor horeca sinds 1978

Hoka is een echt familiebedrijf. Onze passie voor horeca ontstond in de jaren 70 van de vorige eeuw. Toen had Hoka al de missie om iedereen te laten genieten van horeca. In 1978 werd door Jules Snijders Hoka-Snacks Den Haag BV opgericht. In Den Haag huurde hij een pakhuis, waarin eigenhandig een koeling en een vriescel werden gebouwd. Zo konden naast de ongekoelde food en non-food producten ook gekoelde en diepgevroren food producten worden geleverd. Na een aantal jaren werd dit pakhuis te klein om aan de toenemende vraag aan horecaproducten te kunnen blijven voldoen. Daarom koos hij voor een groter pand in de Zilverstraat in Den Haag.

Hoka is gestart als familiebedrijf en dat is het nu nog steeds! Inmiddels is Sjoerd Snijders sinds 2008 eigenaar van Hoka Den Haag BV. Hoka groeide zo hard dat het in 2010 tijd werd voor een tweede vestiging: Hoka Quality Products BV in Waalwijk.

Ontwerp zonder titel

Sjoerd over Hoka

“Mijn vader is de grondlegger van Hoka. Niet alleen in fysieke zin, maar ook qua bedrijfsfilosofie. Zijn visie heeft voor mij nog steeds hoge prioriteit en behoren tot onze standaard.

Het extra stukje dat wij als horecagroothandel op de dag van vandaag toevoegen is een klantgericht assortiment en een persoonlijke communicatie. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen kan genieten van horeca. Daarom helpen we alle horecaondernemers met een passie voor horeca en proberen we hen succesvoller te maken met onze kennis over producten en bereidingen. Al onze mensen, op kantoor, in het magazijn, onze vertegenwoordigers en de chauffeurs die de producten tot in uw koeling of vriezer bezorgen zijn hier dagelijks mee bezig.”

Wij zijn ervan overtuigd dat beleving in horeca het verschil maakt
Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?