fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Live Webinar – Flexibel horeca ondernemerschap anno nu

Voor wie?

Deze webinar is voor de ondernemer die erkend of heeft ervaren dat de online wereld meer is dan alleen een visitekaartje voor je zaak en meer wil leren over de kracht van een sterk horeca vormgevingsconcept.

In deze webinar delen wij met jou onze (jarenlange) kennis en ideeën over horeca branding en huisstijl creatie, geven wij relevante input hoe je deze zomer jouw horeca concept komende perioden succesvol kan laten groeien en is er ruimte om onderling van gedachte te wisselen hoe we de komende nazomer en winter het verlies van afgelopen perioden enigzins kunnen compenseren.

Waar we het over gaan hebben?

 • Virtual Branding
 • De kracht, kunde en toepassen van sterke merkervaring
 • Tips en ideeën voor op maat gemaakte content marketing oplossingen met locale relevantie, voor de komende zomer en nazomer/winter.
 • We laten voorbeeldcases zien van virtual brands en overige horeca concepten bij horecaondernemers en benoemen daarbij de kracht én de groeimogelijkheden.

Aanmelden

Wil jij weer het heft in eigen handen nemen, je niet meer laten leiden of verassen door pandemieën, lockdowns of andere variabelen, meld je dan aan voor dit webinar en stuur een mail naar antonio@ninaquax.com of vul het formulier rechts in ->

Datum: 7 juli
Tijd: 11:00 tot 11:45
Max aantal deelnemers: 25
Online

  Naam*

  Bedrijfsnaam

  E-mailadres*

  Back To Top
  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?