fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Chauffeur (Den Haag) gezocht

Ben jij die chauffeur die het niet erg vindt om actief en fysiek bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Hoka is een familiebedrijf en al 45 jaar een servicegerichte horecagroothandel. Wij leveren food- en non-food producten aan o.a. cafetaria’s, café’s, lunchrooms, bedrijfs- en sportkantines en grootverbruikers. Iedere week bezoeken onze chauffeurs onze trouwe klanten en leveren zij de bestelling naar 100% tevredenheid. Dat is waar wij dagelijks naar streven.

Wat bieden wij jou?

Je komt als bezorgend chauffeur 5 dagen per week ons team versterken. Wij bieden je een afwisselende 38-urige werkweek en als je binnen ons team past, dan nemen we je graag in vast dienstverband aan. Je salaris is conform CAO groothandel in Horecaproducten. Hier komt 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, fooi, reiskostenvergoeding en pensioen bij. We houden van hard werken, maar ook van hard genieten. Met regelmaat worden er teamuitjes georganiseerd, waar iedereen altijd graag bij wil zijn!

Waaraan dien je te voldoen?

Wij zijn op zoek naar een flexibele, maar vooral een servicegerichte collega. In het kleine team waarin je gaat werken heeft niemand er bezwaar tegen om een stapje extra te zetten als dat nodig is. Je bent fysiek sterk en in het bezit van rijbewijs B (autorijbewijs). Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

Lijkt jou het leuk om ons team te komen versterken of wil je liever eerst een keer komen kijken? Dat kan. Bel direct 070 – 36 757 36 of stuur je motivatie met cv per mail naar info@hokafoodservice.nl.

#chauffeurgezocht #chauffeur #gezocht #denhaag #vacature #horecagroothandel

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?