fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Statiegeld op blik

Vanaf 1 april 2023 is het landelijk statiegeldsysteem voor alle metalen drankverpakkingen met een inhoud van 3 liter of minder operationeel. Het doel van dit systeem is om dit materiaal in te zamelen, zodat het hergebruikt kan worden voor nieuwe blikjes of overige toepassingen. Per blikje is het statiegeld bedrag €0,15. Elk blik krijgt een nieuwe barcode en een statiegeld-logo.

Vanaf 1 april 2023 mogen emballagezakken (bij ons verkrijgbaar) met zowel petflessen als blikjes gevuld worden. Een telling is hiervoor noodzakelijk en deze telling wordt uitgevoerd door Statiegeld Nederland. Wanneer je jouw emballagezakken inlevert bij Hoka zorgen wij dat de zakken worden afgeleverd bij Statiegeld Nederland. Statiegeld Nederland telt de flessen en blikjes en zal het statiegeld rechtstreeks naar jou crediteren. Hier zit Hoka niet tussen. Hoka wordt geen eigenaar van de emballagezakken of de inhoud daarvan en is daarom ook niet aansprakelijk voor de inhoud of het handelen of nalaten van Statiegeld Nederland. Wij dragen enkel zorg voor het retourproces van de zakken. Enkel gelabelde zakken kunnen meegegeven worden aan de chauffeur om retour te nemen. Statiegeld Nederland weet aan de hand van het klantlabel aan wie zij de statiegeldvergoeding kunnen uitkeren.

Je kunt je via deze link aanmelden als innamepunt. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met klantnummer en via de post de labels van Statiegeld Nederland.

Mocht je nog nog vragen hebben, bel 0416 – 31 30 39 of mail administratie@hokafoodservice.nl. Wij helpen graag verder.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?