fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Een horeca groothandel die alle horecaproducten tot bij jou in de koeling levert, vind je niet altijd om de hoek. In dit geval wel. Ben je op zoek naar een horeca groothandel voor jouw horecagelegenheid in Oosterhout? Dan ben je bij Hoka aan het juiste adres. Hoka is een persoonlijke groothandel op het gebied van food- en non-food producten. Wij willen iedereen met een passie voor lekker eten helpen. Met een uitstekende service, leverzekerheid en persoonlijke communicatie zorgen wij ervoor dat klanten volledig ontzorgt zijn. Op deze manier focus jij je als horecaondernemer op datgene waar jij goed in bent.

horeca groothandel oosterhout

Horeca groothandel voor iedereen

Wij leveren sinds 1978 horecaproducten voor bedrijfskantines, horecagelegenheden en grootverbruikers. Eigenlijk voor iedereen met een passie voor horeca. Met onze vestigingen in Waalwijk en Den Haag leveren we door heel Nederland. 

Ons assortiment bestaat grofweg uit vier categorieën: food, non-food, dranken en apparatuur. Zo kun je bij ons de lekkerste snacks voor in de frietpan, koffie en thee of verse groente bestellen, maar kan je ook terecht voor het huren van een biertap of koelkast. Daarnaast is ons assortiment gebaseerd op jouw wensen. Mis jij nog producten die je graag zou willen bestellen? Neem dan contact met ons op. We bekijken samen de mogelijkheden.

Kom meer over ons te weten

Wat zeggen klanten over horeca groothandel Oosterhout?

Klanten omschrijven ons als een persoonlijke groothandel en vinden het fijn dat ze zich bij ons geen nummer voelen. Wij hebben met al onze klanten zo’n band dat we weten wie jij bent als je belt of langskomt. Daarnaast zijn onze klanten te spreken over de service die we bieden en hoe flexibel we hierin zijn.

Het grootse voordeel om bij Hoka te bestellen is de persoonlijke benadering. Als je iets mist komen ze het brengen en ze denken met je mee. Het gevoel is gewoon goed.”, aldus een van onze klanten: cafetaria de Pieper.

Ben je benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk bovenstaande video of overige video’s op onze referentiepagina.

Bekijk wat onze klanten over ons zeggen

Online bestellen bij horeca groothandel Oosterhout

Bij Hoka heb je de mogelijkheid om horecaproducten online te bestellen. Dat scheelt jou weer een ritje naar de groothandel. Daarnaast zijn wij flexibel in onze bezorgtijden. Wanneer je vandaag bestelt, staan de producten morgen al bij jou in de koeling. Haal je de producten liever zelf op? Dan kan dat natuurlijk ook bij een van onze vestigingen. Heb je een horecazaak in de buurt van Oosterhout? Dan is onze vestiging in Waalwijk het meest dichtbij voor jou.

Ben je nog op zoek naar een horeca groothandel in Oosterhout? Wij leveren graag jouw horecaproducten. Heb je interesse om klant bij Hoka te worden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Nadat we jouw persoonlijke inlogcode hebben aangemaakt kan jij voortaan online bestellen. 

Word klant bij Hoka

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?