fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Wat onze klanten over ons zeggen

Wij kunnen zelf wel zeggen hoe goed de samenwerking met onze huidige klanten is. Maar is het natuurlijk veel fijner om dat van onze klanten te horen. Zij vertellen hoe ze bij Hoka terecht zijn gekomen en hoe ze de huidige samenwerking ervaren. Daarnaast vertellen ze ook wat voor hen het grootste voordeel is om bij Hoka te bestellen. Samen delen we onze passie voor horeca en zorgen we voor de levering van horeca artikelen. Nieuwsgierig hoe? Bekijk hun referentie in de vorm van een video.

Cafetaria Sint Crispijn

“Wij hebben ooit voor Hoka gekozen omdat ik Sjoerd, de eigenaar, van vroeger ken en weet dat het een familiebedrijf is met mooie producten. Hoka werkt anders dan andere groothandels omdat ze twee vestigingen hebben en soms ook producten uit Den Haag laten komen. Het grootste voordeel voor mij is dat Hoka andere producten heeft dan overige groothandels en daarmee uniek zijn in de regio. Als ik drie woorden zou kiezen om Hoka te omschrijven zou ik zeggen: flexibiliteit, goede service en goede producten.”

Highway 51

Ik vind het fijn om Hoka als horeca groothandel te hebben voor onze cafetaria. Ik merk uit ervaring dat problemen opgelost worden. En dat ontbreekt nog wel eens bij andere bedrijven. Mijn grootste voordeel om bij Hoka te bestellen is, omdat het in de buurt is en dat de producten er altijd zijn. Dat is het belangrijkste, want als het er niet is moet je het gaan halen of je zit zonder. En als je zonder zit: dat kan niet… De samenwerking is fijn, ze hebben vriendelijke chauffeurs, eigenlijk klopt het hele plaatje gewoon.

Cafetaria De Pieper

“De manier hoe Hoka werkt is persoonlijk. Als je iets tekort komt lossen ze het op en denken ze met je mee. Het gevoel is gewoon goed en dat vind ik erg belangrijk. Bij Hoka voel je je echt geen nummer. Ze weten echt wel wie je bent. Bij Hoka denk ik aan prima producten, passie en persoonlijkheid. De passie voor horeca merk je doordat ze ook voor jou het beste willen. De persoonlijk benadering vind ik een groot voordeel en zullen er alles aan doen om jou altijd te voorzien van alle fijne producten van Hoka.”

Meer video’s bekijken?

Op zaterdag 27 juni 2015 maakte Bruisend Horeca tijd voor Hoka in de uitzending op televisie bij SBS 6. Vanaf minuut 13 laat presentator Jeroen Smits zien wie wij als horecagroothandel zijn en waar onze krachten liggen. Reacties hebben gehad, maar zo overweldigend veel positieve reacties hadden wij nooit kunnen bedenken! Heb jij het stuk nog niet gezien? Bekijk de video dan alsnog.

Enthousiast geworden of graag meer weten?

We willen je graag ontmoeten! Zullen we eens met elkaar kennismaken? Voordat je bij ons kan bestellen verzoeken wij je eerst contact met ons op te nemen. Dan maken wij een persoonlijke inlogcode aan, waarmee jij vervolgens kan bestellen. Heb je een andere vraag over een van onze producten of het assortiment? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?