fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Zomertijd is IJstijd

Zodra de zomertijd is ingegaan is de ijstijd aangebroken bij Hoka. Evenals voor onze andere producten gaan we ook waar het ijs aangaat uitsluitend voor de beste kwaliteit. Het assortiment handijs en verpakt ijs komt van IJsboerke, de bekendste Belgische fabrikant van handijsjes, waarbij Frusco Ice Cream zorgt voor meer dan lekker softijs!

Het assortiment handijs en verpakt ijs van IJsboerke behoort meerdere jaren tot ons assortiment. Het ijs van het IJsboerke wordt bereid op basis van echte room en Belgische praline chocolade en dankzij de samenwerking met Studio 100 heeft het IJsboerke eveneens een uniek pakket impulsijs op de markt gebracht dat zich richt op kinderen.

Op het gebied van roomijs zorgt Frusco Ice Cream voor een mooie aanvulling op het assortiment. Dit staat immers bekend als meer dan het lekkerste softijs. Extra leuk daarbij zijn de ijsversiersels en ijstoppings die softijs van Frusco nog meer glamour geeft. Hoe mooier het weer, hoe aantrekkelijker de aanbiedingen. Hou deze in de gaten of vraag ernaar bij Joop of Sjoerd

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?