fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Hoka is de totaalleverancier op gebied van horeca voor alle horecaondernemers. Wij leveren food- en non-food producten die jij weer kunt verkopen aan je klanten. We noemen onszelf natuurlijk niet voor niets totaalleverancier. Om die reden kan je bij ons terecht voor bijvoorbeeld snacks, groentes, zoetigheid en soepen. Maar dat is niet alles wat je nodig hebt. Verpakkingen en apparatuur om het beste eten en drinken aan klanten te kunnen bieden is ook belangrijk. Hoka levert alles wat er nodig is om een onderneming op volle toeren te laten draaien. En dat door heel Nederland! Waar je ook gevestigd zit, wij leveren producten tot bij jou in de koeling.

totaalleverancier horeca

Totaalleverancier horeca: food 

Ons assortiment bestaat grofweg uit twee categorieën: food en non-food. Zo leveren we het lekkerste snoepgoed, een verrassend assortiment snacks en verfrissende dorstlessers. Hoka levert food-artikelen van verschillende merken. De meest bekende merken die wij leveren zijn: Remia, van Geloven, Heineken, Mora, Haribo, Aviko, Ola, Coca-Cola en Honig.

Er is een speciaal merk binnen het food-assortiment dat wij graag uitlichten: het kwaliteitskeurmerk Quality. Heb jij al kennisgemaakt met Quality? De naam zegt eigenlijk al genoeg. Het is een merk dat staat voor de beste kwaliteit. Wat eerst is opgericht met de komst van een nieuwe smaak fritessaus is uitgegroeid tot een assortiment met tientallen producten. Benieuwd naar het hele assortiment? Kijk eens op onze website voor meer informatie.

Lees meer over Quality

Maak een keuze uit onze non-food producten

Echter is dat niet het enige wat je voor een horecaonderneming nodig hebt. Zonder een vriezer om je producten te bewaren of schoonmaakmiddelen voor hygiëne kom je nergens. Daarom levert Hoka ook non-food producten zoals: verpakkingen, apparatuur en schoonmaakmiddelen. Bekende merken in ons assortiment zijn: Ajax, Depa, Rabo verpakkingen, Glorix en Kartonwerken Eerbeek.

 Om klanten volledig van dienst te kunnen zijn is het bij ons ook mogelijk om apparatuur te huren. Heb je moeite met het koud leggen van grote hoeveelheden frisdrank en heb je net te weinig ruimte? Overweeg dan een extra koelkast te huren. Als totaalleverancier kan je daarvoor ook bij Hoka terecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kies voor Hoka als totaalleverancier in de horeca

In de wereld van horeca maakt service het verschil. Daarom staat ons team met passie voor horeca iedere dag voor je klaar. Wij zijn een echt mensenbedrijf en vinden het leuk om persoonlijk contact met jou te hebben.

Geïnteresseerd in een bestelling gericht op food of non-food? Maak dan gebruik van onze online bestelmogelijkheid. Onze chauffeurs bezorgen bestellingen gegarandeerd op tijd en op de juiste plek. Wil je voor de eerste keer een bestelling bij ons plaatsen? Vraag dan eerst een inlogcode aan via de button hieronder. Bestel je vandaag, dan staat je bestelling de volgende dag opgeruimd bij jou op de zaak. Dat is nog eens fijn samenwerken!

Vraag een inlogcode aan

Meld je aan als klant

Is er nog iets onduidelijk of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We maken graag kennis. Klik op de button om contact met ons op te nemen.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?