fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Sinds kort is Hoka aangesloten bij STER in- en verkooporganisatie. Hierdoor verkopen wij naast ons eigen huismerk ‘Quality’ ook Subliem. Wij geloven dat beleving in horeca het verschil maakt en dat kan alleen met topproducten. Daarom zijn wij trots dat we Subliem aan ons assortiment mogen toevoegen. Bestelt u vaak Subliem snacks? Hoka is er als horeca groothandel voor elke horecaondernemer. Bent u al bekend met de Subliem producten of benieuwd naar dit merk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

subliem snacks

De beste kwaliteit Subliem snacks

De producten van Subliem staan bekend als producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor elke horecaonderneming heeft Hoka een passend aanbod food en non-food artikelen. Van snacks tot dranken en van verpakkingen tot olie en vetten.

Ons assortiment bestaat niet alleen uit snacks. Wij leveren zowel food- als non-food producten en doen er alles aan om u als ondernemer volledig te ontzorgen. Denk hierbij aan food, non-food, dranken en diepvriesproducten.

Op zoek naar de beste snacks tegen de voordeligste prijs? Die vindt u in onze maandelijkse actiefolder. Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze acties? Schrijf u in via deze link.

Bekijk ons assortiment

Meer dan alleen een horeca groothandel

Bestelt u producten bij Hoka? Dan kiest u niet alleen voor horecaproducten, maar krijgt u er ook een stukje extra service bij. Waar we u mee echt mee verrassen, is ons klantgerichte assortiment en de persoonlijke communicatie. Door de communicatielijnen kort te houden hoeft u zich geen nummer te voelen. Onze mensen zijn gebrand op een uitstekende service, persoonlijke benadering, leverzekerheid en snelle bezorging. Wij streven naar 100% tevredenheid.

Subliem snacks bestellen bij Hoka

Hoka maakt het u gemakkelijker dan ooit. Bij Hoka hoeft u niet de deur uit om horecaproducten te bestellen. Het wekelijkse ritje naar de groothandel is dus verleden tijd. Bekijk eenvoudig het assortiment online en plaats uw bestelling. Vandaag besteld? Dan staat onze chauffeur morgen bij u op de stoep. 

Bij ons staat de klant écht centraal. Hoka beschikt over een assortiment dat speciaal op maat is gemaakt voor de klant. Mist u een product in ons assortiment? Laat het ons weten. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wilt u graag online bestellen? Meld je van tevoren wel even aan als klant. Dan geven wij u de juiste inloggegevens. Die gegevens zijn nodig voor het plaatsen van een bestelling. Neem daarvoor contact met ons op. Liever telefonisch de bestelling doorgeven? Dat kan natuurlijk ook, vinden wij helemaal niet erg. Bel naar: 070 – 3675736 (Den Haag) of 0416 – 313039 (Waalwijk).

Neem contact op

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?