fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Hoka is al jaren dé groothandel voor cafetaria’s en andere horecagelegenheden. Als horeca groothandel is het onze passie om horecagelegenheden de beste producten en service te bieden. Ben je eigenaar van een friettent? Kies dan voor Hoka als jouw groothandel. Wij leveren snacks tot in de vriezer van jouw friettent. Dat scheelt jou weer een ritje naar de groothandel. Wil je meer weten over Hoka? Lees dan verder.

snacks friettent

Verschillende soorten snacks friettent

Bij Hoka kan je terecht voor alle snacks die niet mogen ontbreken. Zo bestaat ons assortiment uit frikandellen, kroketten, bitterballen, hamburgers en de nieuwste snacks in de horeca. Op die manier kan jij jouw klanten voorzien van zo veel mogelijk diverse producten.

Binnen ons uitgebreide assortiment leveren wij ook een speciaal merk: Quality. Dit merk is ooit gestart met de introductie van een nieuwe romige fritessaus. Inmiddels is het uitgegroeid tot een groot merk met een totaalassortiment van producten van de beste kwaliteit. Veel klanten zijn al overgestapt op frites en snacks van Quality. Naast Quality kan je ook kiezen voor merken als Remia, van Geloven, Depa, Ajax, Heineken, Mora, Haribo, Aviko, Ola, Coca Cola en Honig.

Bekijk ons assortiment

Meer dan alleen snacks friettent

Bij Hoka kan je niet alleen terecht voor de lekkerste snacks, maar voor alle food- en non food producten. Van dranken tot groentes en van verpakkingen tot schoonmaakartikelen. Om je horecaonderneming goed te voorzien van de juiste producten heeft Hoka een klantgericht assortiment. Heb jij een bepaald product in gedachten dat nog niet in ons assortiment zit? Laat het ons dan weten. Wij breiden ons assortiment graag uit om te kunnen leveren wat jij wil bestellen.

Wij vinden een goede prijs-kwaliteitverhouding belangrijk. Daarom zijn er bij Hoka maandelijks nieuwe topproducten in de aanbieding. Zo geniet je elke keer weer van extra voordeel. Wil je nooit meer een aanbieding missen? 

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

Wie is Hoka

In de wereld van horeca maakt (persoonlijke) service het verschil. Daarom staat ons team met passie voor horeca iedere dag voor jou klaar. Waar we jou echt mee verrassen is ons klantgerichte assortiment en de persoonlijke communicatie. We krijgen regelmatig van klanten te horen dat ze zich bij ons geen nummer voelen. Dit kunnen wij realiseren door onze communicatielijnen kort te houden en service hoog in het vaandel te houden. Dat is pas fijn samenwerken!

Snacks friettent bestellen

Sommige friettenten zijn nog regelmatig bij de groothandel te vinden. Maar dat is met Hoka als horeca groothandel niet meer nodig. Bestel je vandaag, dan staat een van onze chauffeurs morgen al bij je op de stoep.

Meld je aan als klant

Wil je een bestelling plaatsen bij Hoka? Neem dan contact met ons op en wij geven jou de juiste inloggegevens. Ben je geïnteresseerd naar de opties voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op via de button hiernaast.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?