fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Een lekker biertje van de tap of andere alcoholische dranken kunnen natuurlijk niet ontbreken in een sportkantine, restaurant, cafetaria of andere horecagelegenheid. Nog op zoek naar een geschikte groothandel? Dan ben je bij Hoka aan het juiste adres. Sinds kort hebben wij ook horecabier toegevoegd aan ons assortiment. Een lekker biertje van de tap met een verfrissende smaak! Als totaalleverancier leveren wij diverse food- en non-food producten. Geniet van het gemak van online bestellen en wordt vandaag nog klant!

horecabier

Het lekkerste horecabier

Jij wilt toch ook het lekkerste bier aan je klanten serveren? Kies dan voor horecabier. Horecabier heeft een herkenbare en verfrissende smaak. De smaak doet niet onder voor de smaak van bekende biermerken. Ons bier heeft een neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje. Zelfs de echte kenners zullen het verschil met de bekende biermerken niet proeven.

Heb je genoeg van de alsmaar stijgende bierprjizen? Bij Hoka doen we daar niet aan mee. Wij vinden een eerlijke prijs belangrijk en streven samen met horecabier naar een transparante biermarkt. Daarom leveren wij premium bier voor een eerlijke en scherpe prijs.

Uitgebreid assortiment horeca artikelen

Naast de levering van horecabier kan je bij Hoka ook terecht voor overige horeca-artikelen. Het assortiment bestaat zowel uit food- als non-food producten. Van snacks tot dranken en van groentes tot donuts. Bekende merken waar wij mee werken zijn: Remia, van Geloven, Depa, Ajax, Heineken, Mora, Haribo, Aviko, Ola, Coca Cola en Honig.

Bekijk ons assortiment

Wie is Hoka?

Persoonlijke groothandels maken tegenwoordig het verschil. Hoka is een klein familiebedrijf en daar zijn we trots op. Op die manier kunnen wij de service bieden die we graag zouden willen bieden. Ons team staat gebrand op persoonlijke communicatie. Je zult je bij ons nooit een nummer voelen. Bestel je bij Hoka? Dan kies je niet alleen voor horecabier, maar ook voor persoonlijke service.

Leer ons kennen

Online bestellen horecabier

De aanschaf van een fust bier of andere dranken was nog nooit zo voordelig en gemakkelijk. Bestel vandaag nog de drank voor uw onderneming, evenement of feest en zie meteen hoeveel je bespaart op de inkoop van bier. Wij kunnen het bier bij jou op de zaak bezorgen, maar afhalen kan natuurlijk ook. Als je vandaag bestelt heb jij over een week horecabier op de tap. Dat is pas genieten.

Meld je aan als klant

Ben je nog geen klant bij ons? Neem dan contact met ons op. Dan maken wij een persoonlijke inlogcode aan waarmee jij vervolgens een bestelling kan plaatsen. Indien dat voor jou fijner werkt, kan je je bestelling ook telefonisch doorgeven via 0416 – 313039.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?