fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Hoka is de horeca leverancier met een totaalassortiment dat gebaseerd is op jouw wensen. Wij leveren al sinds 1987 aan cafetaria’s, (bedrijf)kantines, sportkantines, horecagelegenheden en grootverbruikers. Persoonlijke communicatie en uitstekende service staan daarin centraal. In onze webshop vind je een compleet aanbod van food- en non food producten. Met een paar klikken of een telefoontje is de bestelling geplaatst. Vervolgens bezorgen wij de bestelling waar en wanneer het jou uitkomt.

Ik zoek een horeca leverancier

horeca leverancier

Horeca leverancier voor jouw onderneming

Wij leveren niet alleen een totaalpakket aan snacks en frites, maar ook de lekkerste groenten. De unieke combinatie van een zeer breed assortiment en een uitstekende service maakt Hoka tot een veelzijdige horeca leverancier.

Bij Hoka hebben een bijzonder merk in ons assortiment: Quality. Quality is ons eigen huismerk wat niet meer weg te denken is uit de keuken van vele horecaondernemers. Onze producten zijn uniek en blinken uit in kwaliteit en innovatie. Het succes hiervan is gebaseerd op ervaring en eigenwijsheid. De bekende merken die wij ook leveren zijn onder andere: Remia, van Geloven, Depa, Ajax, Heineken, Mora, Haribo, Aviko, Ola, Coca Cola en Honig.

Wij vinden net als jij de prijs van onze producten erg belangrijk. Daarom is er maandelijks een nieuwe actiefolder. Zo kan je elke keer weer van scherpe prijzen genieten. Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er een nieuwe folder online staat? Schrijf je dan nu hier in voor onze folder. 

Bekijk ons assortiment

Wat horeca leverancier Hoka uniek maakt

Door het persoonlijke contact met onze klanten zijn de lijntjes kort en kunnen wij snel inspringen op de wensen van onze klanten. Persoonlijk contact, snelle bezorging, vakkundig advies en een perfecte prijs-kwaliteitverhouding staan bij ons voorop. Dat is zowel voor jou als voor ons fijn samenwerken. Dat maakt Hoka zo uniek.

Mis je een product in ons assortiment? Laat het ons weten! Hoka breidt haar assortiment graag uit.

Eenvoudig en online horecaproducten bestellen

Met Hoka is het niet meer nodig om naar een groothandel te rijden voor horecaproducten, want bij Hoka kan je gemakkelijk online bestellen. Vandaag nog besteld, dan staat de bestelling de volgende dag opgeruimd en wel in de koeling. Neem voordat je bestelt wel even contact met ons op. We geven inloggegevens waarmee je een bestelling kunt plaatsen. 

Heb je een vraag of wil je liever telefonisch een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0416 – 313039 (Waalwijk) of 070 – 3675736 (Den Haag).

Wilt u voortaan online bestellen, maar heeft u nog geen logincode? Vraag deze dan hier aan!

  Met welke vestiging wilt u contact?

  [/vcex_icon_box][/vc_column]
  Back To Top
  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?