fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Hoka is dé horeca groothandel en expert op gebied van food en non-food horeca artikelen. Wij beschikken over een compleet en vers assortiment dat geschikt is voor ieder type horecaonderneming. Al sinds 1978 leveren wij aan cafetaria’s, (bedrijfs)kantines, horecagelegenheden en grootverbruikers. Het grootste voordeel is dat je bij ons online kunt bestellen en wij de producten tot bij jou in de koeling leveren. We ontzorgen klanten volledig dankzij onze uitstekende service, leverzekerheid en persoonlijke communicatie.

Hoka als jouw horeca groothandel

horeca groothandel

Online horeca groothandel food & non-food

Het Hoka assortiment bevat alle food en non-food artikelen die gebruikt worden in de horeca. Van dranken tot schoonmaakproducten en van verpakkingen tot koffie. Om je horecaonderneming goed te voorzien van de juiste producten heeft Hoka een klantgericht assortiment.

Ken jij ons eigen huismerk Quality al? Ons eigen kwaliteitskeurmerk is niet meer weg te denken uit de keukens van verschillende horecagelegenheden. De naam zegt het al, het is een totaalassortiment producten van de beste kwaliteit. Daarnaast levert Hoka ook bekende merken zoals: Remia, van Geloven, Depa, Ajax, Heineken, Mora, Haribo, Aviko, Ola, Coca Cola en Honig.

Je wilt je horecaproducten natuurlijk tegen de meest voordelige prijs inkopen. Daar hebben ze bij Hoka iets op bedacht: een actiefolder. In de maandelijkse actiefolder vind je scherpe acties op topproducten. Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste acties? Schrijf je dan via deze link in.

Wat horeca groothandel Hoka uniek maakt

Hoka wil voor jou meer zijn dan alleen een horeca groothandel. Onze mensen zijn gebrand op een uitstekende service, persoonlijke benadering, leverzekerheid en snelle bezorging. Dankzij onze 40 jaar ervaring kunnen wij je een goed advies geven.

Daarnaast streven we naar 100% tevredenheid onder onze klanten. Daarom passen we het assortiment aan op basis van de wensen van de klant. Mis je een product in ons assortiment? Laat het ons weten en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Vandaag besteld, morgen op de zaak!

Als ondernemer hoef je nooit meer naar de groothandel te rijden voor horecaproducten, want bij Hoka kan je ook online bestellen. Wij zorgen ervoor dat je bestelling op tijd wordt geleverd. Bestel je vandaag, dan staat je bestelling de volgende dag opgeruimd en wel in je koeling. Neem voordat je bestelt wel even contact met ons op. Dan ontvang je van ons inloggegevens waarmee je je bestelling kunt plaatsen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan contact met ons op via deze pagina.

Wilt u voortaan online bestellen, maar heeft u nog geen logincode? Vraag deze dan hier aan!

  Met welke vestiging wilt u contact?

  [/vcex_icon_box][/vc_column]

  ONS EIGEN MERK

  Back To Top
  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?