fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Een groothandel dicht in de buurt; dat wil iedereen wel. Met Hoka heeft iedereen een horeca groothandel in de buurt. Een ritje naar de lokale horeca groothandel in Waddinxveen is verleden tijd. Het is bij Hoka namelijk mogelijk om online te bestellen. En dat geldt voor alle food- en non-food producten. Vanuit onze vestigingen in Den Haag en Waalwijk voorzien wij heel Nederland van horecaproducten. Al sinds 1978 leveren wij de beste producten aan restaurants, cafetaria’s, (bedrijfs)kantines, horecagelegenheden en grootverbruikers. Sluit je bij deze ondernemers aan en wordt vandaag nog klant.

horeca groothandel waddinxveen

Ik wil graag bij jullie bestellen

Hoka: dé horeca groothandel in Waddinxveen

Hoka is de totaalleverancier op het gebied van food- en non-food producten. Wij doen er alles aan om jou te ontzorgen met de levering van het beste eten en drinken. Van dranken tot snacks en van verpakkingen tot soepen. Heb je voorkeur voor een bepaald merk? Veel producten zijn verkrijgbaar in verschillende merken. Zo leveren wij frikandellen van onder andere Beckers en Quality. Een greep uit de merken die wij leveren zijn: Remia, van Geloven, Depa, Ajax, Heineken, Mora, Haribo, Aviko, Ola, Coca Cola en Quality.

Door het persoonlijke contact met onze klanten houden wij de lijntjes kort en kunnen we snel inspringen op de wensen van onze klanten. Persoonlijk contact, snelle bezorging, vakkundig advies en een goede prijs-kwaliteitverhouding: daar gaan wij voor! Dat is zowel voor jou als voor ons fijn samenwerken.

Als horeca groothandel Waddinxveen kun je voor bijna alles bij ons terecht. We zeggen expres “bijna”, want het kan voorkomen dat je iets mist in ons assortiment. Gelukkig staan wij voor alle mogelijkheden open en bespreken we dit graag met jou.

Kies uit kwalitatief de beste producten

Onderscheid je als horecaonderneming van de rest en ga voor kwaliteit. Dat doen we bij horeca groothandel Waddinxveen ook. Ons assortiment bestaat uit alleen kwalitatief goede producten. Niemand houdt van producten die niet lekker zijn of snel over de datum gaan. Wij bij Hoka al helemaal niet.

Een juiste prijs-kwaliteitverhouding is daarbij niet geheel onbelangrijk. Daarom is er regelmatig een nieuwe actiefolder. Zo geniet je van extra voordeel op de beste producten. Benieuwd welk voordeel er nu op jou te wachten staat? Of wil je een seintje wanneer de nieuwe actiefolder online staat? Klik op onderstaande button.

Meld je aan voor de actiefolder

Online bestellen bij horeca groothandel Waddinxveen

Een bestelling plaatsen is bij ons zeer eenvoudig. Maak een keuze uit het assortiment, rond de bestelling af en wij doen de rest. Wij bezorgen de bestelling op de juiste locatie en op het juiste moment. De meeste groothandels leveren tot de drempel. Maar dat is niet waar je het nodig hebt. Wij leveren de producten tot in de vriezer of stelling zodat je er zelf niets aan hoeft te doen. Dat is pas fijn samenwerken.

Wil je een online bestelling plaatsen bij Hoka? Neem dan eerst contact met ons op en meld je aan als klant. Zonder inlogcode is het niet mogelijk om te bestellen. Na het ontvangen van een persoonlijke code rond je met een paar klikken de bestelling af.

Neem contact met ons op

Is er nog iets onduidelijk of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je bedrijf? We maken graag kennis. Pak de telefoon of neem contact met ons op via het contactformulier. Het is ook mogelijk om telefonisch een bestelling door te geven.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?