fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Hoka is dé horeca groothandel voor een horecaonderneming in Rotterdam. Ben je eigenaar van een snackbar, sportkantine, restaurant of andere horecaonderneming? Dan kunnen wij helpen. Wij willen jou succesvoller maken met de beste horecaproducten! Ons assortiment biedt een ruime keuze uit food en non-food horecaproducten. Met onze vestigingen in Waalwijk en Den Haag leveren we door heel Nederland. We komen ook graag in Rotterdam langs. Geniet van gemak en bestel horecaproducten voortaan online bij horeca groothandel Rotterdam. Een eenvoudiger en snellere optie voor de inkoop en levering van horecaproducten bestaat niet.

horeca groothandel Rotterdam

Horeca groothandel Rotterdam food en non-food

In ons assortiment zitten alleen maar kwalitatief goede producten opgenomen. Daar worden wij allebei blij van. Zo bestel je bij ons schoonmaakproducten die jouw keuken weer zo goed als nieuw laat lijken. En genieten jouw klanten van de beste fritessaus van ons kwaliteitskeurmerk ‘Quality’. Nu vraag jij je misschien af: “Wat is Quality?”.

Quality is een merk dat het waard is om genoemd te worden. Het is ons eigen huismerk dat uitblinkt in kwaliteit en innovatie. Het merk bestond op het begin alleen uit frietsaus. Gedurende de tijd is het merk gaan uitbreiden met frikandellen, kroketten en frituurvet. Benieuwd waar het assortiment van Quality uit bestaat? Klik dan hier.

Naast Quality leveren wij ook A-merken. Benieuwd welke merken wij leveren? Bekijk ons assortiment. Daar zie je merken zoals Remia, van Geloven, Depa, Ajax en Heineken.

Bekijk ons assortiment

Een assortiment op maat

Ben je klant bij ons? Dan heb je de keuze uit verschillende producten. Ons assortiment wordt namelijk steeds groter. We blijven ons assortiment uitbreiden met nieuwe producten en merken. Is er een product dat je graag bij ons wilt bestellen, maar nog niet in het assortiment staat? Laat het ons weten. Ons assortiment is gebaseerd op wensen van onze klanten en daar horen jouw wensen ook bij!

Kies voor online bestellen

Wil je profiteren van het gemak van online bestellen? Dat kan! Het is bij Hoka heel eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Bestel vandaag nog online bij ons, dan staan we morgen bij jou op de stoep. Wij bezorgen bestellingen tot in de koeling. Dat is wel zo handig, want daar heb je het nodig. Wil je een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op, dan geven wij de juiste inloggegevens. Liever telefonisch bestellen? Dat is voor ons geen probleem. Bel naar onze vestiging in Waalwijk (0416 – 313039) of Den Haag (070 – 3675736).

Neem contact op

Meer dan horeca groothandel Rotterdam

Hoka is meer dan een horeca groothandel. Wij leveren niet alleen horecaproducten, maar ook een stukje extra service. Wij vinden persoonlijke communicatie belangrijk. Waarom? Omdat wij een familiebedrijf zijn en het leuk vinden om onze klanten te leren kennen. Een ding is zeker: bij ons voel jij je geen nummer!

Onze medewerkers streven naar 100% tevredenheid. Hoe we dat doen? Met onze zeven zekerheden:

  • Zeker service
  • Zeker persoonlijk contact
  • Zeker snel bezorgd
  • Zeker keuze
  • Zeker vakkundig
  • Zeker een perfecte prijs-kwaliteitverhouding
  • Zeker 100% tevredenheid

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig geworden? Of heb je een vraag? Neem contact met ons op via de onderstaande button.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?