fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Op zoek naar een horeca groothandel in food? Dan ben je bij Hoka aan het juiste adres. Hoka voorziet de horeca en grootverbruiker in de dagelijkse behoefte van drank, food en non-food. Ons assortiment bestaat uit verse- en diepvriesproducten. Het maakt niet uit waar je als bedrijf gevestigd zit. Wij bezorgen bestellingen door heel Nederland. Het grootste voordeel voor jou? Jij hoeft alleen een bestelling te voltooien. De rest nemen wij voor onze rekening. Het wekelijkse ritje naar de lokale groothandel is verleden tijd. Benieuwd van welke voordelen je bij ons kan genieten? Lees dan snel verder.

horeca groothandel food

Neem contact op

Horeca groothandel food: net een beetje meer…

Wij zien het als onze taak om horecaondernemers en grootverbruikers te ontzorgen met de beste service en het lekkerste eten en drinken. Op deze manier lever jij kwaliteit aan jouw klanten. Dit doen wij al sinds 1987 met een grote passie voor horeca. Natuurlijk is het op tijd bezorgen van bestellingen onze prioriteit. Maar we bieden klanten graag net een beetje meer. Daarom kan je bij ons uitgaan van 7 zekerheden:

  • Zeker service
  • Zeker persoonlijk contact
  • Zeker snel bezorgd
  • Zeker keuze
  • Zeker vakkundig
  • Zeker een perfecte prijs-kwaliteitverhouding
  • Zeker 100% tevredenheid

Waar we jou echt mee verrassen is ons klantgerichte assortiment en de persoonlijke communicatie. Nu al een vraag? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Vinden we leuk!

Veelzijdig assortiment met volop keuze

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn leveren wij als horeca groothandel food een totaalpakket. Ben je op zoek naar een nieuw merk frituurvet om het beste uit de frituursnacks te halen? Bij Hoka heb je de keuze uit verschillende producten. Bovendien bestaat ons assortiment ook uit koffie en thee, verpakkingen, schoonmaakmiddelen, ijs, bevroren groente en de lekkerste kruiden. We worden niet voor niets totaalleverancier genoemd.

Hoka’s assortiment bestaat uit kwaliteitsproducten van bekende A-merken en ons eigen merk Quality. Een greep uit de bekende merken die wij leveren zijn: Remia, van Geloven, Depa, Ajax, Heineken, Mora, Haribo, Aviko, Ola, Coca Cola en Honig. Daarnaast leveren wij producten van ons eigen merk “Quality”. Dit merk is opgericht met de introductie van een nieuwe smaak fritessaus. In de tussentijd is het uitgegroeid tot een assortiment met kwalitatief de beste producten. Denk hierbij aan friet, frituurvet, frikandellen en diverse soorten sauzen.

Heb je een speciaal product in gedachten, maar staat die niet in ons assortiment? Geen paniek. Daarvoor bespreken we graag de mogelijkheden. Wij kunnen ons assortiment namelijk altijd uitbreiden op wens van de klant.

Bekijk ons assortiment

Bestel wanneer het jou uitkomt

Het inkopen van horecaproducten en checken van je voorraad kan een tijdrovende klus zijn. Dit maken we graag wat eenvoudiger. Bij ons bestel je op elk gewenst moment producten voor restaurants, cafetaria’s, bedrijfskantines of andere horecagelegenheden. We leveren niet tot de drempel, maar tot aan daar waar jij het nodig hebt: in de koeling. Vandaag besteld? Dan staan we de volgende dag op de stoep.

Is dit de eerste keer dat je online bij ons wilt bestellen? Neem dan contact met ons op. Wij geven dan de inloggegevens waarmee je voortaan een bestelling kan plaatsen.

Meld je aan als klant

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?