fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Hoka: horeca groothandel Eindhoven is jouw groothandel op het gebied van alle food en non-food horeca artikelen. In ons ruime aanbod van onder andere snacks, vetten, groentes, brood en deegwaren, vind je altijd de juiste producten voor je onderneming. Al sinds 1978 ligt onze focus volledig op de foodwereld: van cafetaria tot (bedrijfs)kantine en van hotels tot restaurants. Boven alles zijn wij een echt mensenbedrijf. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke communicatie en uitstekende service. Je hoeft je bij ons geen nummer te voelen!

Wie is Hoka?

horeca groothandel eindhoven

Kies Horeca groothandel Eindhoven als jouw partner

Zeg je Hoka, dan zeg je kwaliteit. Wij werken alleen met de beste producten in prijs en kwaliteit. Ons eigen huismerk Quality Products is opgericht vanuit die visie. Zoals de naam al zegt is het een merk met producten van de beste kwaliteit. Daarnaast leveren wij ook bekende A-merken zoals Mora, Remia, van Geloven, Beckers, Coca Cola, Depa en Heineken.

Wij maken onze klanten graag blij met nieuwe producten en aantrekkelijke acties. In onze folder vind je maandelijks nieuwe aanbiedingen. Dat betekent elke maand weer extra voordeel. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste aanbieding? Schrijf je in via deze link.

Wat onze horeca groothandel Eindhoven uniek maakt

Wij verrassen onze klanten niet alleen met een uitgebreid productaanbod, maar we bieden ook extra service. Daarom staat ons team elke dag voor je klaar. Elke bestelling wordt zorgvuldig afgerond totdat de klant 100% tevreden is. Onze mensen staan gebrand op leverzekerheid en een snelle bezorging. Daar worden we allemaal blij van!

Als horeca groothandel Eindhoven helpen wij je verder te komen. Als ondernemer hoef je vanaf nu nooit meer naar de groothandel te rijden voor horeca benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat bestellingen op tijd en op de juiste locatie bezorgd worden. Bestel je vandaag? Dan kunnen we morgen al bij jou op de stoep staan. Wij leveren 6 dagen per week met 100% leveringsgarantie.

Voltooi de laatste stap voor het bestellen

Profiteer van onze online bestelmogelijkheid! Met onze webshop bestel je eenvoudig meerdere producten. Daar gaan wij vervolgens mee aan de slag. Ben je nog geen klant? Geen probleem. Klant worden bij Hoka is heel eenvoudig. Je hoeft ons daarvoor alleen te bellen, dan geven wij jou een persoonlijke inlogcode.

Wil je een product bestellen dat nog niet in ons assortiment staat? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.   

Neem contact op

Wilt u voortaan online bestellen, maar heeft u nog geen logincode? Vraag deze dan hier aan!

  Met welke vestiging wilt u contact?

  [/vcex_icon_box][/vc_column]
  Back To Top
  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?