fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Heb jij een eigen horecaonderneming en eigenlijk geen tijd voor de inkoop van horecaproducten? Dat komt goed uit. Horeca groothandel Den Haag heeft dé oplossing! Via onze webshop is het heel eenvoudig om vanuit de keuken nieuwe producten te bestellen. Wij doen de rest. Wij zorgen voor een veelzijdig en kwalitatief goed assortiment en bezorgen de bestelling tot in de koeling. Den Haag is onze thuisbasis, maar we leveren door heel Nederland. Met behulp van service op maat, leverzekerheid en persoonlijke communicatie ontzorgen wij jou op alle fronten. Hoka is er voor de echte horecaondernemer!

Horeca groothandel den haag

Horeca groothandel Den Haag food en non-food

Hoka is als horeca groothandel de totaalleverancier op het gebied van food en non-food producten. Dit doen we al sinds 1978 met veel passie. Onze focus ligt op (bedrijfs)kantines, horecagelegenheden en grootverbruikers. Met onze twee vestigingen in Den Haag en Waalwijk kunnen wij door heel Nederland leveren. Waar je ook zit, je kunt altijd bij Hoka bestellen.

Leer ons kennen

Meer dan alleen horeca groothandel Den Haag

Wij verrassen onze klanten graag met extra service. Hierdoor zijn wij als horeca groothandel Den Haag anders dan andere groothandels. Dankzij een persoonlijke aanpak houden we communicatielijnen kort en lossen we problemen snel op. Wij gaan voor 100% tevredenheid.

Daarnaast vinden we een klantgericht assortiment belangrijk. Staat een product nog niet in ons assortiment? Dat zien wij niet als een probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We breiden ons assortiment maar al te graag uit.

Geniet van het gemak van online bestellen

Horeca groothandel Den Haag maakt het jou makkelijker dan ooit. Bij Hoka bestel je online food en non-food horecaproducten. Onze chauffeurs zijn gebrand op een snelle levering en bezorgen de bestelling gegarandeerd op tijd. Voordat je kan bestellen maken we een persoonlijke inlogcode aan. Vanaf dan kan je via onze webshop bestellen. Het is ook mogelijk om een bestelling telefonisch door te geven. Dit doe je door te bellen naar: 0416 – 313039 (Waalwijk) of 070 – 3675736 (Den Haag).

Assortiment horeca groothandel Den Haag

Kwaliteit in de horeca is belangrijk, zo ook bij Hoka. Ons assortiment bestaat alleen uit producten die uitblinken in prijs en kwaliteit. Door de jaren heen is ons assortiment steeds groter geworden. Zo leveren we niet alleen frites en snacks, maar ook groentes, koffie en thee, verpakkingen, dranken en overige horecabenodigdheden. 

Het merk dat echt uitblinkt in ons assortiment is ons eigen huismerk Quality. Wat ooit begon met de introductie van een nieuwe smaak fritessaus is uitgegroeid tot een totaalassortiment. Je ziet het in steeds meer keukens. En daar zijn wij trots op! Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn leveren wij ook A-merken. Dit zijn onder andere: Mora, Remia, van Geloven, Beckers, Coca Cola, Depa en Heineken. Scroll naar onder voor een totaaloverzicht van alle merken.

Ben je enthousiast geworden en wil je een bestelling plaatsen? Vergeet dan niet eerst contact met ons op te nemen. Kunnen we gelijk met elkaar kennismaken!

Neem contact op

Wilt u voortaan online bestellen, maar heeft u nog geen logincode? Vraag deze dan hier aan!

  Met welke vestiging wilt u contact?

  Back To Top
  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?