fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Hoka is dé horeca groothandel voor jouw horecaonderneming in Breda. Met onze vestigingen in Waalwijk en Den Haag leveren wij door heel Nederland. Maar we komen ook graag langs bij jou in Breda. We komen de producten leveren op een tijdstip wanneer het jou het beste uitkomt. Wat Hoka zo uniek maakt? Bij ons kan je altijd rekenen op verse producten. Bij ons kies je niet alleen voor horecaproducten, maar ook voor een stukje extra service. Dit maken wij waar door persoonlijk contact, passie voor horeca en streven naar 100% tevredenheid. Kies voor gemak en bestel horecaproducten voortaan online bij Hoka.

Word klant

horeca groothandel breda

Horeca groothandel Breda voor al je food en non-food producten

Horeca groothandel Breda is de leverancier voor al je food en non-food producten. Speciaal voor horeca ondernemers van bijvoorbeeld sportkantines, bedrijfskantines, snackbars en andere horecaondernemingen. Met ons team zorgen we ervoor dat ondernemers door kunnen gaan met datgeen wat zij het liefste doen. Laat de bestelling en levering van horecaproducten maar aan ons over! Wij zorgen voor de beste kwaliteit producten.

Assortiment horeca groothandel Breda

Hoka is een veelzijdige horeca groothandel dat veel verschillende producten levert. Zo leveren we het meest verse brood, de lekkerste groentes en verfrissende drankjes. Echter is dat niet het enige wat je voor een horecaonderneming nodig hebt. Zonder een vriezer om je diepvriesproducten te bewaren kom je nergens. Daarom levert Hoka ook non-food producten zoals: verpakkingen, glazen, apparatuur en schoonmaakmiddelen. Dus voor alle horecaproducten kun je bij ons als horeca groothandel Breda terecht.

Hoka biedt diverse merken aan waar klanten uit kunnen kiezen. Een greep uit onze A-merken: Remia, van Geloven, Depa, Ajax en Heineken. Wij onderscheiden ons van andere groothandels door ook ons eigen huismerk te leveren. “Quality” is ons eigen huismerk dat uitblinkt in kwaliteit en innovatie. Benieuwd welke producten onder dit merk vallen? 

Bekijk ons hele assortiment

Online producten bestellen

Een ritje naar de lokale horeca groothandel in Breda is verleden tijd. Ookal zitten wij in Waalwijk en Den Haag: Hoka maakt het mogelijk om horecaproducten snel en eenvoudig online te bestellen. Hoe het werkt? Jij bestelt de producten die je nodig hebt en wij doen de rest. Bestellingen worden persoonlijk afgeleverd door onze chauffeurs op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

We proberen onze klanten een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden. Het kan voorkomen dat een product wat jij wilt bestellen nog niet te bestellen is. Is dat in jouw geval ook? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Om een bestelling te plaatsen is een eigen inlogcode noodzakelijk. Deze inlogcode willen wij graag geven. Neem daarvoor contact met ons op en klik op de button rechts of pak de telefoon en bel naar een van onze vestigingen.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?