fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Ben jij op zoek naar een groothandel in horeca artikelen? En hecht je veel waarde aan persoonlijk contact en een snelle levering? Dan ben je hier op de juiste pagina beland. Lees verder om meer te weten te komen over Hoka: de groothandel voor jouw horeca artikelen.

Horeca artikelen zijn grofweg te onderscheiden in twee categorieën: food en non-food. Heb je een eigen horecaonderneming? Dan zal jij als geen ander kunnen beamen, dat je geen van beiden kunt missen. Want hoe kan jij je drankjes koud serveren zonder een koelkast? Of hoe kan alles blinkend schoon zijn zonder schoonmaakmiddelen? Hoka levert producten van beide categorieën. Dat maakt ons een totaalleverancier op het gebied van horeca artikelen.

Ik ben op zoek naar een leverancier voor horeca artikelen

horeca artikelen

Non-food horeca artikelen

Non-food is de aanduiding voor producten die niet eetbaar zijn. Ons non-food assortiment bestaat uit schoonmaakproducten, disposables en diverse apparatuur. Bij schoonmaakmiddelen kan je denken aan reinigingsmiddelen, papier, dispensers of schoonmaakhulpmiddelen. Om ervoor te zorgen dat jij je producten altijd op de juiste manier kan serveren hebben wij daarnaast een breed assortiment disposables.

Daarnaast is het mogelijk om horeca apparatuur bij ons te huren. Tijdens drukke periodes is het fijn om bijvoorbeeld een extra koelkast te hebben. Hierdoor weet je zeker dat je al de frisdrank koel kan houden. Overweeg dan een extra koelkast te huren bij Hoka.

Onze werkwijze

Door het persoonlijke contact met onze klanten houden wij de lijntjes kort en kunnen we snel inspelen op de wensen van onze klanten. Persoonlijk contact, snelle bezorging, vakkundig advies en een goede prijs-kwaliteitverhouding: daar gaan wij voor! Dat is zowel voor jou als voor ons fijn samenwerken.

Leer ons kennen

Bestel je horeca artikelen bij Hoka

Alle bovenstaande producten en merken zijn leverbaar bij Hoka. Het grootste voordeel? Ons team zorgt ervoor dat jij door kan gaan met wat jij het liefste doet. Laat de bestelling en levering van horeca artikelen maar aan ons over! Wij zorgen voor de beste kwaliteit producten.

Is er nog iets onduidelijk of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We maken graag kennis. Pak de telefoon of neem contact met ons op via het contactformulier. Het is ook mogelijk om telefonisch een bestelling door te geven.

Meld je aan als klant

Voordat je kan bestellen heb je inloggegevens nodig. Vraag de logingegevens bij ons aan met het aanmeldformulier. Klik op de button hiernaast.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?