fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Ben je op zoek naar een oplossing voor de levering van je horecaproducten? Dan ben je bij Hoka aan het juiste adres. Bij Hoka bestel je gemakkelijk online je producten en wordt dit tot bij jou in de koeling geleverd. Met een uitstekende service, leverzekerheid en persoonlijke communicatie ontzorgen wij je volledig. Op deze manier focus jij je als horecaondernemer op datgene waar jij goed in bent.

groothandel horeca

Hoka is als groothandel in de horeca dé totaalleverancier op het gebied van food- en non-food producten. Al sinds 1978 levert Hoka horecaproducten voor (bedrijfs)kantines, horecagelegenheden en grootverbruikers. Met onze vestigingen in Waalwijk en Den Haag leveren we door heel Nederland. Bij groothandel horeca Hoka ben je daarom altijd aan het juiste adres.

Hoka: dé totaalleverancier als groothandel horeca

Bij ons staat de klant écht centraal. Wist je bijvoorbeeld dat ons assortiment gebaseerd is op jouw wensen? Naast het uitgebreide horeca assortiment (waaronder frites, snacks, vetten en sauzen) kan je ook kiezen voor ons exclusieve merk ‘Quality’. Quality is ons eigen huismerk wat niet meer weg te denken is uit de keuken van vele horecaondernemers. Wat ooit begonnen is met de introductie van een vernieuwende, romige, heerlijk zoete fritessaus, is uitgegroeid tot een totaalassortiment producten van de beste kwaliteit. Daarnaast levert Hoka ook bekende merken als: Remia, van Geloven, Depa, Ajax, Heineken, Mora, Haribo, Aviko, Ola, Coca Cola en Honig.

Wij snappen dat de prijzen van onze producten ook erg belangrijk zijn. Daarom heeft Hoka een wisselende actiefolder. Elke maand geniet je van andere voordelen. Wil je nooit meer een aanbieding missen? 

Schrijf je in voor de folder

Meer dan alleen groothandel horeca

Bestel je producten bij groothandel horeca Hoka? Dan kies je niet alleen voor horecaproducten, maar krijg je er ook een stukje extra service bij. Waar we jou mee echt mee verrassen is ons klantgerichte assortiment en de persoonlijke communicatie. Door de communicatielijnen kort te houden voel je je geen nummer bij ons. Onze mensen zijn gebrand op een uitstekende service, persoonlijke benadering, leverzekerheid en snelle bezorging. Wij streven naar 100% tevredenheid.

Bestellen bij Hoka?

Wil je profiteren van het gemak van online bestellen? Dat kan! Bestel vandaag nog online bij Hoka, dan staan we de volgende dag bij jou op de stoep. Wij bezorgen uw bestelling zelfs tot in je koeling. Om te kunnen bestellen heb je wel een inlogcode nodig. Beschik je nog niet over een inlogcode, dan kan je die bij ons aanvragen.

Staat het product wat je wilt bestellen nog niet in ons assortiment? Daar brengen wij graag verandering in! Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij zorgen voor een assortiment op maat.

Nieuwsgierig geworden? Of heb je een vraag? Neem contact met ons op via de onderstaande button.

Neem contact op

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?