fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

De lekkerste snacks, de meest verse groentes en de populairste dranken: Hoka staat bekend als dé groothandel in food. Hoka heeft een assortiment waar elke horecaonderneming mee uit de voeten kan. Ons assortiment is namelijk volledig afgestemd op de wensen van onze klanten. Met bekende merken zoals Beckers, Coca-Cola en het eigen huismerk ‘Quality’ leveren wij enkel kwalitatief de beste producten. Word vandaag nog klant en geniet van ons uitgebreide assortiment en uitstekende service. Bij ons bestel je op elk gewenst moment de producten.

Kies Hoka als jouw groothandel

groothandel food

Groot assortiment in food

Hoka is een veelzijdige food groothandel waar iedereen terecht kan. Of je nu een eigen snackbar hebt of een bedrijfskantine. Ook sportkantines en andere grootverbruikers bestellen al jaren bij ons door het uitgebreide assortiment en persoonlijke service. Van koffie en thee tot frites en snacks. Wist je dat ons assortiment niet alleen uit food, maar ook non-food bestaat? Zo is het ook mogelijk om disposables en schoonmaakproducten te bestellen.

Wij hebben diverse merken en producten in ons assortiment. Een paar voorbeelden zijn: Remia, van Geloven, Depa, Ajax, Heineken, Mora, Haribo, Aviko, Ola, Coca-Cola en Honig. 

Wil je iets bestellen dat nog niet in ons assortiment zit? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. We doen er alles aan om een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden.

Food door heel Nederland

Hoka is gevestigd in Den Haag en Waalwijk en is in deze regio’s een bekende groothandel in food. Maar ook bedrijven buiten deze regio’s kunnen genieten van het uitgebreide food assortiment van Hoka. Hoka bezorgt namelijk door heel Nederland. Ons team doet er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Bestel je vandaag? Dan kunnen we de bestelling de volgende dag al bezorgen.

Een bestelling plaatsen is heel makkelijk. Neem voor het plaatsen van een bestelling eerst contact met ons op. Wij geven een inlogcode waarmee je vanaf dat moment bestellingen bij ons kunt plaatsen. Contact opnemen kan via deze link of de button hieronder.

Meer dan een food groothandel

De mogelijkheid van online bestellen en de keuze uit een veelzijdig assortiment is fijn. Maar bij Hoka gaan we voor meer. Wij zijn meer dan een food groothandel. Ons team bestaat uit mensen met een passie voor horeca die net wat meer willen doen. Bij Hoka gaan we uit van uitstekende service, persoonlijke benadering, leverzekerheid en snelle bezorging. Dat is pas fijn samenwerken, toch?

We streven inmiddels al 40 jaar naar 100% tevredenheid onder onze klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0416 – 313039 (Waalwijk) of 070 – 3675736 (Den Haag).

Neem contact op

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?