fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Op zoek naar een geschikte groothandel om fusten bier te bestellen? Dan ben je bij Hoka aan het juiste adres. Een nieuw tijdperk is aangebroken: bij Hoka betaalt u niet langer de hoofprijs voor een fust bier. Bij ons kan elke horecaondernemer goedkoop fusten bier bestellen voor zijn onderneming. Dit is mogelijk door onze samenwerking met horecabier. Als totaalleverancier leveren wij ook andere food- en non-food producten. Geniet van het gemak van online bestellen en wordt vandaag nog klant! Benieuwd waarom Hoka een geschikte horeca groothandel is voor jouw horecaonderneming? Lees dan verder.

fusten bier bestellen

Het lekkerste bier uit een fust

Een fust bier kan natuurlijk niet ontbreken in de uitrusting van een café, restaurant, sportkantine of op evenementen. Het fijne is dat jij bij Hoka zelf bepaalt hoeveel en welke maat fusten je bestelt. Wij leveren zowel grote als kleine fusten en leveren de meest gangbare maten in de horecabranche:

  • 20 liter
  • 30 liter
  • 50 liter

Ben jij in het bezit van een eigen installatie en tap je meer dan 100hl bier per jaar? Dan kan je bij ons ook tankbier bestellen. Tankbier wordt in de horeca gebruikt door grotere klanten die veel bier verkopen. Door onze samenwerking met horecabier kunnen wij goedkoop tankbier leveren. Hierdoor heb je geen bierverlies door wisseling met fusten en bespaar je op de kosten.

Ik wil graag fusten bier bestellen

Meer dan alleen fusten bier

Hoka is meer dan alleen de groothandel voor jouw fusten bier. Wij leveren sinds 1978 allerlei food- en non-food producten aan horecaondernemingen door heel Nederland. Van frites en groentes tot broden en schoonmaakmiddelen. Bij ons kan je voor alle horeca artikelen terecht. Bekende merken waar wij mee werken zijn: Remia, van Geloven, Depa, Ajax, Heineken, Mora, Haribo, Aviko, Ola, Coca Cola en Honig.

Met onze jarenlange ervaring als groothandel weten wij alles van een goede inkoop en geven wij jou graag advies. Heb je een vraag? Neem contact met ons op. We helpen je graag met het beantwoorden van je vraag.

Online fusten bier bestellen

Online fusten bier bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Waarom zou je zelf gaan sjouwen met zware fusten als je het ook kan laten bezorgen? Bestel vandaag nog fusten bier voor jouw horecaonderneming en reken uit hoeveel je bespaart op de inkoop van je drank. Hoka levert de fusten tot bij jou op de zaak, maar het is ook mogelijk om de fusten zelf af te halen. Als je vandaag bestelt, geniet jij over een week van een lekker biertje van de tap.

Meld je aan als klant

Ben jij nog geen klant bij ons, maar wil je wel graag een bestelling plaatsen? Laten we met elkaar kennismaken. Dan maken wij een persoonlijke code aan. Met die code kan je vervolgens online bestellen. Klik op de button hiernaast om contact met ons op te nemen.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?