fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Of je nu een cafetaria, restaurant of sportkantine runt, friet kan niet op de menukaart ontbreken. Als friet leverancier bieden wij een ruim assortiment friet zoals ovenfriet en diepgevroren friet. Ook lekker gekruide friet vind je bij ons in het assortiment. Bestel producten naar keuze en maak je frietje af met een van onze lekkere sauzen. Ben jij nog op zoek naar een friet leverancier? Dan ben je bij Hoka aan het juiste adres. Wij leveren door het hele land friet aan diverse horecaondernemers.

friet leverancier

Friet leverancier: frites, snacks, sauzen en vetten

Friet is natuurlijk het lekkerst als ze goudbruin gebakken en krokant zijn. Dat snappen wij! De lekkerste friet vind je bij Hoka. Ons assortiment bestaat uit diverse bekende merken.

Naast friet kan je bij ons terecht voor andere benodigdheden voor je horecaonderneming. Denk hierbij aan snacks, sauzen, dranken en frituurvet. Een lekker patatje wordt natuurlijk niet van zichzelf bruin en krokant. Bent u eigenaar van een cafetaria? Vraag dan eens naar ons assortiment op het gebied van verpakkingen. Wij hebben bakjes voor de frites in plastic en karton. Kies de verpakking die het best past bij jouw onderneming.

Bekijk ons hele assortiment

Hoka: jouw friet leverancier

Hoka is een horeca groothandel met vestigingen in Den Haag en Waalwijk. In het begin lag de focus op snacks, maar de afgelopen jaren zijn wij gegroeid. Nu zijn we een totaalleverancier op het gebied van food- en non-food producten. Sinds 1987 voorzien wij bedrijfskantines, cafetaria’s, restaurants en sportkantines van de beste horecaproducten. Van koffie & thee tot groentes en van fusten bier tot donuts.

Wat Hoka zo uniek maakt? Als friet leverancier helpen wij je verder te komen. Niet alleen met een uitgebreid productaanbod, maar door wat extra service te bieden. Waar we jou echt mee verrassen is ons klantgerichte assortiment en de persoonlijke communicatie. Deze twee aspecten vinden wij erg belangrijk. Dankzij de persoonlijke aanpak kunnen we communicatielijnen kort houden en lossen we eventuele problemen snel op. Bij Hoka streven we naar 100% tevredenheid.

Maak kennis met Hoka

Friet bestellen

Zoek je nog een friet leverancier? Of ben je niet tevreden over de friet die je nu in het assortiment hebt? Probeer dan eens onze friet. Bestellen kan bij ons op verschillende manieren: via de mail, telefonisch en online via onze website. Heb je een bestelling geplaatst? Dan kan je die ophalen bij onze vestigingen, maar wij kunnen het ook bezorgen. Onze chauffeurs bezorgen je bestelling op een gewenste tijd en locatie.

Heb je vragen over een van onze producten of wil je graag een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op. We horen graag jouw wensen en kunnen kijken naar de mogelijkheden die we jou kunnen bieden.

Meld je aan als klant

Wil je een bestelling plaatsen bij Hoka? Neem dan contact met ons op en wij geven jou de juiste inloggegevens. Ben je geïnteresseerd naar de opties voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op via de button hiernaast.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?