fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Heb jij een eigen horecaonderneming en geen tijd voor de inkoop van horecaproducten? Dat komt goed uit. Hoka is de foodservice groothandel voor elke horecaondernemer! Al sinds 1978 ligt onze focus in de foodwereld en leveren wij horecaproducten aan restaurants, cafetaria’s, (bedrijfs)kantines, horecagelegenheden en grootverbruikers. Met behulp van service op maat, leverzekerheid en persoonlijke communicatie ontzorgen wij jou op alle fronten.

foodservice groothandel

Hoka: jouw foodservice groothandel

Hoe we jou ontzorgen als horecaondernemer? Met het beste eten en drinken. Voor elke klant heeft Hoka een passend aanbod food en non-food artikelen. Van snacks tot bierfusten en van verpakkingen tot oliën en vetten.

Naast ons brede aanbod hebben we ook een breed scala aan merken. Denk hierbij aan Remia, van Geloven, Depa, Ajax, Heineken, Mora, Haribo, Aviko, Ola, Coca Cola en Honig. Ken jij het merk Quality al? Quality staat, zoals de naam al zegt, voor kwaliteit. Dit is ons eigen kwaliteitskeurmerk. Dit is ooit opgericht met de introductie van een nieuwe smaak fritessaus. Nu is het te vinden in veel magazijnen van horecagelegenheden en uitgegroeid tot een totaalassortiment.

Neem contact op

Ons assortiment diepvriesproducten

Ons assortiment bestaat niet alleen uit vleessnacks en frites, maar ook groentes en andere zoete producten om af te bakken. Al deze producten vallen in de smaak bij onze klanten. Niet alleen vanwege aantrekkelijke prijzen, maar ook vanwege de overheerlijke kwaliteit.

Hoka levert bekende A-merken en Quality. Nu vraag je je misschien af: “Wat is Quality”? Dat is ons eigen kwaliteitskeurmerk. Een merk dat ooit begon met de oprichting van een fritessaus, maar nu is uitgegroeid tot een totaalassortiment. Inclusief diepvriesproducten! Benieuwd waar het assortiment van Quality uit bestaat? Klik dan hier. Naast Quality leveren wij ook A-merken. Denk hierbij aan de merken Remia, van Geloven, Depa, Ajax en Heineken.

Voordelen van een foodservice groothandel

Bestellen bij Hoka is super eenvoudig, want je kunt bij ons online bestellen. Maar je vraagt je misschien af: waarom Hoka? Wanneer je met ons samenwerkt geniet je van de volgende voordelen:

  • Ontzorging levering van food en non-food
  • Kwalitatief goede producten
  • Persoonlijk contact
  • Korte communicatielijnen
  • Leverzekerheid
  • Snelle levering
  • Uitstekende service

Samengevat: we laten jou 100% focussen op jouw onderneming. Laat de inkoop en levering van horecaproducten maar aan Hoka over.

Persoonlijke groothandel

Tegenwoordig heb je als ondernemer de keuze uit een veel groothandels. Veel groothandels zijn gericht op het bedienen van zoveel mogelijk klanten, waardoor service op een lager pitje staat. Bij Hoka zal dit nooit gebeuren. Hoka is opgericht met de focus op service. We zijn begonnen als klein familiebedrijf. Raad eens: dat zijn we nog steeds en willen we graag zo houden. Waarom? Omdat wij vinden dat geen enkele klant zich een nummer bij ons mag voelen. Het draait om persoonlijk contact en service. Daarmee willen wij met Hoka het verschil maken in de wereld van horeca.

Dit laten we ook zien in ons assortiment. Wist je dat ons assortiment volledig is aangepast op jouw wensen? Is er iets wat jij bij ons wilt bestellen, maar nog niet in ons assortiment zit? Dan doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat we dat product jou wel kunnen leveren.

Lees meer over Hoka

Laten we kennismaken

Ben jij nog geen klant bij ons, maar ben je wel enthousiast? Laten we kennismaken! Voor eventuele vragen kan je ons altijd bereiken via 070 – 3675736 (Den Haag) en 0416 – 313039 (Waalwijk). Of stuur een mailtje naar info@hokafoodservice.nl

Meld je aan als klant

Wil je nu alvast wat bestellen? Neem dan eerst contact met ons op. Dan geven wij jou de inlogcodes waarmee je vervolgens via de website een bestelling kan plaatsen. Bestel je liever via de telefoon? Ook dat kan.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?