fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Op zoek naar een groothandel voor lekkere ijsjes, krokante snacks, frites voor in de frituur en bevroren groentes om langer te bewaren? Dan ben je bij de diepvriesspecialist Hoka aan het goede adres. Hoka is dé horeca groothandel in food- en non-food producten. Met bekende merken zoals Beckers, Mora en Quality leveren wij de lekkerste producten van de beste kwaliteit. Bij Hoka bestel je op elk gewenst moment de producten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle diepvriesproducten bevroren en wel in jouw vriezer terechtkomen. En alle overige producten? Die zetten we netjes in de stelling.

diepvriesspecialist

Hoka: dé diepvriesspecialist

Hoka is een veelzijdige diepvriesspecialist in horecaproducten waar iedereen terecht kan. Of je nu friet wil bestellen voor je snackbar of ijs voor in de sportkantine. Elke horecaondernemer kan bij Hoka terecht.

Echter, wij leveren niet alleen diepvriesproducten. We proberen een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden. Zo bestaat ons assortiment uit diverse food- en non-food producten. Van koffie en donuts tot aan disposables en schoonmaakproducten. Alle merken en producten die in ons assortiment zitten, zijn verder op deze pagina opgesomd. Een paar voorbeelden zijn: Remia, van Geloven, Depa, Ajax, Heineken, Mora, Haribo, Aviko, Ola, Coca-Cola en Honig.

Bekijk ons hele assortiment

Uitgebreid en kwalitatief goed assortiment

Een volledig en divers diepvriesassortiment maakt deel uit van ons aanbod. Om de kwaliteit hiervan te waarborgen worden deze producten goed en koel bewaard. Hierdoor kunnen we producten leveren die vrijwel niets verschillen van versproducten. We doen alles voor de lekkerste smaak en de beste kwaliteit.

Bij diepvriesproducten denk je misschien al snel aan ijs en snacks. Toch leveren wij als diepvriesspecialist veel meer dan dat. Zo leveren we naast ijsjes ook vleesproducten. Ten slotte kan je bij ons natuurlijk ook terecht voor allerlei snacks en aardappelproducten voor in de frituur.

Is er toch iets wat je mist in ons assortiment? Laat het weten. Wij breiden het assortiment graag uit.

Voordelen voor jou

Met Hoka als diepvriesspecialist geniet je van 7 zekerheden. Wij doen er bij Hoka alles aan om jou als horecaondernemer nog succesvoller te maken. Dit doen we door de beste producten te leveren met een service waar je ‘u’ tegen zegt. Met een passie voor horeca streven wij naar 100% leveringsgarantie en persoonlijk contact.

Persoonlijk contact is iets wat we hoog in het vaandel hebben staan. We zijn een klein familiebedrijf en dat houden we graag zo. Op deze manier houden we de lijnen kort en kunnen wij naar 100% tevredenheid streven. Je hoeft geen dagen te wachten na aanmelding als nieuwe klant. Dat is pas fijn samenwerken.

Leer ons kennen

Interesse in Hoka als jouw diepvriesspecialist?

Heb jij interesse in Hoka als jouw diepvriesspecialist? En geen zin meer in het wekelijkse ritje naar de lokale groothandel? Hoe handig is het dat je diepvriesproducten online kan bestellen bij ons? Jij bestelt de producten die je nodig hebt, wij doen de rest. Ook tijdens het bezorgen houden we er rekening mee dat de diepvriesproducten vervoerd worden onder de juiste omstandigheden.

Kies voor ontzorging met betrekking tot de levering van horeca diepvriesproducten en geniet van de extra service die Hoka levert.

Meld je aan als klant

Wil je een bestelling plaatsen? Meld je daarvoor eerst bij ons als klant aan. Neem contact met ons op, dan geven wij de juiste inloggegevens.  Bel naar onze vestiging in Waalwijk (0416 – 313039) of Den Haag (070 – 3675736).

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?