fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Op zoek naar een groothandel voor het online bestellen van diepvriesproducten? Dan ben je bij Hoka aan het juiste adres. Onze diepvriesproducten doen niet onder voor verse producten. Dat komt omdat er veel zorg wordt besteed aan het proces. Wat bevroren is, moet ook bevroren blijven. Ons assortiment diepvriesproducten gaat verder dan alleen snacks en frites. Inmiddels zijn bedrijven, sportkantines, cafetaria’s en grootverbruikers al fan van onze diepvriesproducten. Nu jij nog!

diepvriesproducten online bestellen

Hoka: totaalleverancier food en non-food producten

Wij snappen dat het voor horecaondernemers makkelijk is om voor alle horecaproducten bij één groothandel terecht te kunnen. Daarom kan je bij Hoka terecht voor de beste food én non-food horecaproducten. Klik hier voor om ons totale assortiment te bekijken. Je kunt bij ons dus niet alleen diepvriesproducten online bestellen. Hoka is gevestigd in Waalwijk en Den Haag, maar levert eigenlijk door heel Nederland. Zo kunnen we elke grootverbruiker laten genieten van de beste diepvriesproducten. Met ons team en passie voor horeca ontzorgen wij ondernemers met de levering van diepvriesproducten.

Elke maand komen wij onze klanten tegemoet met scherpe aanbiedingen. Zo ook op de diepvriesproducten. Wil jij weten wanneer de nieuwe folder op de website staat?

Schrijf je in voor de aanbiedingsfolder

Ons assortiment diepvriesproducten

Ons assortiment bestaat niet alleen uit vleessnacks en frites, maar ook groentes en andere zoete producten om af te bakken. Al deze producten vallen in de smaak bij onze klanten. Niet alleen vanwege aantrekkelijke prijzen, maar ook vanwege de overheerlijke kwaliteit.

Hoka levert bekende A-merken en Quality. Nu vraag je je misschien af: “Wat is Quality”? Dat is ons eigen kwaliteitskeurmerk. Een merk dat ooit begon met de oprichting van een fritessaus, maar nu is uitgegroeid tot een totaalassortiment. Inclusief diepvriesproducten! Benieuwd waar het assortiment van Quality uit bestaat? Klik dan hier. Naast Quality leveren wij ook A-merken. Denk hierbij aan de merken Remia, van Geloven, Depa, Ajax en Heineken.

Bekijk ons assortiment

Diepvriesproducten online bestellen

Wil je producten wat langer bewaren? Dan zijn diepvriesproducten ideaal. Het verschil met verse producten? Je merkt het tegenwoordig nauwelijks meer. Tijdens de bezorging zorgen wij ervoor dat we de producten bevroren vervoeren. De producten krijgen geen kans om te ontdooien tijdens transport. Zo geniet jij van goede kwaliteit. Dat vinden wij het belangrijkste.

Wil je voortaan je diepvriesproducten online bestellen in plaats van een ritje naar de lokale groothandel? Dat kan bij Hoka. Jij bestelt de producten die je nodig hebt en wij doen de rest.

Wil je een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op, dan geven wij de juiste inloggegevens. Vanaf dat moment heb jij de mogelijkheid om diepvriesproducten online te bestellen. Liever telefonisch bestellen? Dat is voor ons geen probleem. Bel naar onze vestiging in Waalwijk (0416 – 313039) of Den Haag (070 – 3675736).

Meld je aan als klant

Voordat je kan bestellen heb je inloggegevens nodig. Vraag de logingegevens bij ons aan met het aanmeldformulier. Klik op de button hiernaast.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?