fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Hoka is dé groothandel in food in Den Haag. Ben jij eigenaar van een snackbar, sportkantine, bedrijfskantine of andere horecaonderneming? Dan kan Hoka jou helpen. Wij doen er alles aan om jou succesvoller te maken met de beste horecaproducten. Hoe we dat doen? Met een klantgericht assortiment en een service waar je “u” tegen zegt. Tegenwoordig zijn er veel groothandels waar je als horecaondernemer uit kan kiezen. Maar met welke groothandel heb je ook een persoonlijke band én hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dat vind je bij Hoka. Wil je meer over Hoka te weten komen? Lees dan verder.

den haag foodHoka: groothandel Den Haag food

Hoka levert de beste producten aan horecaondernemingen. Met onze vestigingen in Waalwijk en Den Haag zijn we in staat door heel Nederland te leveren. Ons assortiment bestaat uit verschillende food producten. Zo kan je bij ons terecht voor de lekkerste snacks en frites voor in de frituur, maar ook voor koffie en thee. Ook brood- en banketproducten zoals donuts en pannenkoeken zijn bij ons te bestellen. Om al onze klanten een passend assortiment te bieden zijn wij flexibel in het toevoegen van nieuwe producten. Wanneer je iets wilt bestellen wat nog niet in ons assortiment is opgenomen, kijken we graag naar de mogelijkheden. Benieuwd naar ons hele assortiment? 

Bekijk ons assortiment

Maak kennis met onze merken

Bij sommige producten heb je keuze uit diverse merken. Een greep uit de bekende merken die wij leveren zijn: Remia, van Geloven, Depa, Ajax, Heineken, Mora, Haribo, Aviko, Ola, Coca Cola en Honig.

Één merk binnen ons food assortiment lichten wij graag nog even extra toe: het kwaliteitskeurmerk Quality. Dat is ons eigen merk dat uitblinkt in kwaliteit en innovatie. Quality bestond aan het begin alleen uit frietsaus. In de loop der tijd is dit merk groter geworden en is het assortiment uitgebreid met frikandellen, kroketten, frituurvet en nog veel meer. Benieuwd waaruit het assortiment van Quality bestaat? Klik dan hier.

Meer dan een groothandel food

Als totaalleverancier zijn wij een veelzijdige horeca groothandel. Daarom kan je naast food producten ook kiezen voor non-food producten. Zo kun je voor al je horeca producten terecht bij één groothandel. Bij non-food kan je onder andere denken aan verpakkingen en schoonmaakmiddelen. Voor elk product hebben wij een speciale verpakking, waardoor jij je producten op een nette manier kan serveren. Onder schoonmaakmiddelen vallen bijvoorbeeld reinigingsmiddelen en dispensers.

Bestellen bij Den Haag food

Het grootste voordeel voor jou? Ons team van horeca liefhebbers zorgt voor de levering van horecaproducten en jij kunt je focussen op datgeen wat jij het liefste doet. Laat de bestelling en levering maar aan ons over!

Via onze website is het heel makkelijk om online te bestellen. Ben je nog geen klant van ons? Neem dan contact met ons op. Dan geven wij jou een persoonlijke inlogcode waarmee je kunt bestellen. Vind je het fijner om een bestelling telefonisch door te geven? Dat kan uiteraard ook via: 070 – 3675736 (Den Haag) en 0416 – 313039 (Waalwijk).

Word klant

Meld je aan als klant

Voordat je kan bestellen heb je inloggegevens nodig. Vraag de logingegevens bij ons aan met het aanmeldformulier. Klik op de button hiernaast.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?