fbpx Skip to content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Er gaat niets boven de geur van versgebakken brood bij het ontbijt, de lunch of bij het diner. Jij als horecaondernemer zal dit zeker kunnen beamen. Als je naast brood ook andere producten en diensten levert, heb je niet altijd tijd om zelf brood te bakken. Brood leverancier horeca is dan een ultieme uitkomst. Hoka is jouw groothandel in broodjes. Brood leverancier horeca heeft een groot assortiment en bezorgt het brood op de aangewezen tijd.

brood leverancier horeca

Brood leverancier horeca: voor elke onderneming iets anders

Al sinds 1978 leveren wij aan restaurants, cafetaria’s, (bedrijfs)kantines, horecagelegenheden en grootverbruikers. Van ingrediënten om zelf brood te bakken, tot afbakbroden en verse broden. Natuurlijk is de wens van elke horecagelegenheid anders. Een bedrijfskantine vraagt ander brood dan een 5-sterren restaurant. Maar wat altijd voorop staat: het brood moet lekker en vers zijn. Kies daarom bij Hoka uit een ruim aanbod kwaliteitsproducten, zoals brood, gebak, pannenkoeken, tosti’s en producten uit de Japanse keuken.

Hoka biedt voor ieder wat wils. Wij werken samen met de beste bakkers om het lekkerste brood te kunnen leveren. Heb je een specifieke vraag? Wij helpen met het vinden van de beste oplossing.

Neem contact met ons op

Meer dan brood leverancier horeca

Naast brood zijn wij ook jouw groothandel in alle andere food- en non-food producten. Bij ons vind je alles wat nodig is voor een horecaonderneming. Zo is Hoka ook jouw groothandel voor snacks en friet. Maar ook groentes, soepen, kruidenwaren, verpakkingen en bierfusten zijn opgenomen in ons assortiment. Hoka heeft alles wat nodig is om jouw onderneming op volle toeren te laten draaien.

Wij vinden een goede prijs-kwaliteitsverhouding belangrijk. Om onze klanten te verrassen hebben wij daarom elke maand een actiefolder. Een folder vol met scherp afgeprijsde producten. Wil je niks missen en als eerste op de hoogte zijn van de aanbiedingen? 

Meld je aan voor onze aanbiedingen

Hoka: service maakt het verschil

Hoka is niet zomaar een horeca groothandel. In de wereld van horeca maakt service het verschil. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom staat ons team met passie voor horeca elke dag voor klanten klaar. Dit doen we door middel van een persoonlijke aanpak en uitstekende service. Dat wil zeggen: leverzekerheid en een snelle bezorging. We doen er alles aan om je horecaonderneming te laten groeien.

Brood bestellen bij brood leverancier horeca

Met Hoka als brood leverancier horeca hoef je niet de deur uit om brood te bestellen. Bekijk eenvoudig het assortiment en plaats online een bestelling. Vandaag besteld? Dan staat onze chauffeur de volgende dag bij jou op de stoep.

Vind je niet wat je zoekt? Neem dan contact met ons op. Via onze leverancier kunnen wij bijna altijd leveren waar jij behoefte aan hebt. Ons assortiment is aangepast op onze klanten.

Meld je aan als klant

Voordat je kan bestellen heb je inloggegevens nodig. Vraag de logingegevens bij ons aan met het aanmeldformulier. Klik op de button hiernaast.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?