fbpx skip to Main Content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl
Horecabier Hoka

Een bierfeestje bij jou thuis! Lijkt het je wat?

facebook_like

In navolging van het grootste Volks- en Bierfestival ter wereld in München worden er rond de maand oktober ook verschillende Nederlandse versies van het Oktoberfest georganiseerd. Lijkt het je wat om binnenkort je eigen bierfeestje te organiseren? Lees dan verder..

Het hoeft niet duur te zijn om je eigen biertje te tappen! Naast de bekende merken bier leveren wij ook een kwaliteitsbier onder de marktprijs met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5% alcohol. Dit is géén evenementenbier, zoals veel mensen denken. Maar waarom vroegen wij aan jou om verder te lezen?

Jij maakt binnenkort misschien wel kennis met dit kwaliteitsbier! Wij verloten binnen een bepaalde tijd onder de volgers van onze Facebookpagina een fust Horecabier van 20lt om een eigen feestje te vieren. Om dit fust leeg te tappen heb je natuurlijk een tap en koolzuur nodig. Deze stellen wij gratis beschikbaar.  Wil je ook kans maken, klik dan hier en like onze pagina!

Ben je nog geen 18 jaar, heb dan even geduld. Geen alcohol < 18 jaar. Voor de voorwaarden neem je contact op via info@hokawaalwijk.nl.

bier

 

Back To Top