fbpx Ga naar hoofdinhoud
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Chauffeur rijbewijs B en magazijnmedewerker gezocht in Den Haag

Wat ga je doen?

Als chauffeur of magazijnmedewerker word je onderdeel van ons team in Den Haag. Je vindt het niet erg om op tijd op te staan, actief bezig te zijn en je bent fysiek sterk. Zodra je bij Hoka binnenkomt worden met je collega’s de routes gepland. Mochten er de vorige avond nog orders zijn binnengekomen, dan worden deze nog gepickt in het magazijn, de koeling en/of vriezer.

Voordat alle bussen geladen worden, controleer je eerst met je collega’s de gepickte orders. We streven namelijk altijd naar een 100% levering. De chauffeur vertrekt om de orders met een glimlach te gaan bezorgen bij de klant. De magazijnmedewerker gaat in het magazijn aan de slag. Bestellingen die binnen zijn gekomen worden opgeruimd, bestellingen worden geplaatst bij de leveranciers en orders worden gepickt.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende werkweek in een informele werksfeer.  Als het HOKA jasje jou past, bieden we je een vast contract aan met mogelijkheid tot het halen van je vrachtwagenrijbewijs als je die nog niet hebt. Het salaris is conform de CAO Groothandel in Horecaproducten. Hier komt nog 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, fooi, reiskostenvergoeding en pensioen bij.

Waaraan dien je te voldoen?

Gezien de afwisseling en diversiteit aan producten ben je een handige, flexibele en vooral servicegerichte medewerker. Je schroomt niet om een stap extra te zetten als dat nodig is om alles gedaan te krijgen. Je bent in het bezit van minimaal een geldig B -rijbewijs, spreekt en schrijft goed Nederlands en bent sociaal aangelegd. Fysiek ben je niet te flauw en je bent zuinig op jouw en andermans spullen.

Je hoeft geen brief te schrijven als je interesse hebt, bel direct 070 – 36 757 36 of mail naar info@hokafoodservice.nl.

Back To Top
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?