fbpx
skip to Main Content
Den Haag 070 - 3675736 |  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokafoodservice.nl

Chauffeur rijbewijs B gezocht in Waalwijk en Den Haag

Wat ga je doen?

Als chauffeur word je onderdeel van ons gemotiveerde team in Waalwijk of Den Haag. De vestiging mag jij zelf bepalen. Je vindt het niet erg om vroeg op te staan, actief bezig te zijn en je bent fysiek sterk. Zodra je bij Hoka binnenkomt worden met je collega’s de routes gepland. Mochten er de vorige avond nog orders zijn binnengekomen, dan worden deze nog gepickt in het magazijn, de koeling en/of vriezer.

Voordat alle bussen geladen worden, controleer je eerst met je collega’s de gepickte orders. We streven namelijk altijd naar een 100% levering. Daarna vertrek je om de orders met een glimlach te gaan bezorgen bij de klant.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende 32 of 40-urige werkweek in goede werksfeer met toffe collega’s. Jij bent bezorgend chauffeur die 4 of 5 dagen in de week het Hoka Foodservice team komt versterken. Als het HOKA jasje jou past, bieden we je een vast contract aan met mogelijkheid tot het halen van je vrachtwagenrijbewijs. Het salaris is conform de CAO Groothandel in Horecaproducten. Hier komt nog 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, fooi, reiskostenvergoeding en pensioen bij.

Waaraan dien je te voldoen?

Gezien de afwisseling en diversiteit aan producten ben je een handige, flexibele en vooral servicegerichte medewerker. Je schroomt niet om een stap extra te zetten als dat nodig is om alles gedaan te krijgen. Je bent in het bezit van een geldig B-rijbewijs, spreekt en schrijft goed Nederlands en bent sociaal aangelegd. Fysiek ben je niet te flauw en je bent zuinig op jouw en andermans spullen. We vragen altijd om een VOG.

Je hoeft geen brief te schrijven als je interesse hebt in deze leuke baan. Bel direct 0416 – 31 30 39 of mail naar lieke@hokafoodservice.nl.

Back To Top